Min Twitterflause

Det ryk litt rundt øyra. Artikkelen du skriv på skulle vore publisert, telefonen ringer, spørsmåla kjem i sosiale media og så krasjar nettsida. Eg la raskt ut ei melding på Twitter om at vi har serverproblem, men nettsida skal snart vere oppe og gå igjen.

So far so good. Når nettsida då er oppe igjen, skriv eg følgande tweet.

FlauseTweet

 

 

 

Eg ser at den blir retvitra mykje og delt med humor og satire. Fullt fortent sjølvsagt. Først blir eg litt sveitt, så tenker eg at den beste strategien er å innrømme flausa med ein god porsjon sjølvironi. Først svarar eg ut fleire tweets med min private Twitter-konto, før eg postar denne.

 

Flautweet2

 

 

 

 

Den vart raskt spreidd og slik sett fekk eg kanskje stogga flausa litt. Eg la også ut bilete av tabbetweeten på Facebook og det skapte massevis av engasjement. Mange lo med meg og kanskje nokon lo av meg:)

For meg var det naturlig å legge korta på bordet. Innhaldet i tweeten var ikkje verre en at vi kunne le av det sjølv. Men i eit anna case kunne det sjølvsagt blitt vanskeligare å handtere. Lærdomen er difor – les godt gjennom kvar melding før du publiserar. Kva synes du om måten eg handterte saka på? Kan sjølvironi brukast til å rette opp feil?

 

 

Advertisements

Kom gjerne med innspel

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s