Ny app for Facebook-grupper

Facebook Groups

Facebook Groups

Grupper er den funksjonen eg og mange andre bruker Facebook mest til. Åpne grupper, lukka grupper og hemmelige grupper. Alt til sitt bruk. Eg bruker grupper til blant anna å diskutere fag, ha kontakt med studievenner, administrere fotballtrening, og kjøp og sal.

No har Facebook lansert Facebook Groups. Appen gir ei enklare oversikt over kva grupper du er medlem i og den anbefaler nye grupper ut i frå kvar du bur, dine interesser og grupper dine venner deltar i.

Det er ein fin app som gir ei god oversikt over dine grupper. Eg fann ut at eg var knytt til 29 ulike grupper, mange fleire enn eg trudde. Dessutan fann eg ei ny gruppe eg ville følge umiddelbart. Gruppene dine blir mykje meir oversiktlig i den nye appen enn dei er på Facebook. Dessutan kan du enkelt sjekke om du ufrivillig er lagt til ei Facebookgruppe, for det skjer, noko eg har skrive om her. No håpar eg LinkedIn følgjer etter og lagar sin gruppeapplikasjon.

Advertisements

Kom gjerne med innspel

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s