Betre rekkevidde for bedrifter på Facebook

Facebookpages

Ei ny Facebook-oppdatering gjer det no mogleg for bedrifter og nå eit større publikum. Om du tagger ei bedriftsside i ditt innlegg, vil di oppdatering visast i nyheitsfeeden til brukarar som følgjer både di side og sida du tagger. Dette gjer at bedrifter og andre med eigne Facebook-sider har større rekkevidde enn nokon gong , og det blir enklare å nå eit større publikum. Den nye oppdateringa gjeld berre mellom Facebook-sider.  Les heile saka på Mashable.

Facebook sine algoritmar vil framleis avgrense kor synleg ditt innlegg blir å begge sider. Det vil seie at det er engasjementet til dei første brukarane som vil påvirke dette.

Ein konsekvens av endringa er at bedrifter i større grad enn tidlegare blir oppfordra til å gå i dialog med andre. Det er i utgangspunktet bra og mange treng nok eit spark i baken for å få til meir dialog. Andre er eg redd vil utnytte dette for mykje i si marknadsføring. Dessutan blir det spennande å sjå kva dette har å seie for notidas buzzord nummer ein, content marketing. Eg vil tru innhaldsmarknadsførarane veit å utnytte dette til å bygge eigne medier større og sterkare.

Advertisements

Kom gjerne med innspel

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s