Informer med interaktive kart

Inphographics er i vinden som aldri før for å gjere informasjon enkel og oversiktlig. Ei annan løysing som kan vere nyttig når du har mykje informasjon som skal gjerast lett tilgjengelig er interaktive kart.

Den siste tida har vi i Lotteri- og stiftelsestilsynet laga to interaktive kart for å gjere informasjon om tilsynsmyndigheiter i Europa og korleis nettspel er regulert i Europa lettare tilgjengelig. Dei interaktive karta har vi embedda inn på nettsidene våre.

Vi nytta mapsalive, som har mange ferdige maler, men det er og mogleg å bygge kartet frå grunnen slik vi har gjort med vårt organisasjonskart. Kart kan du lage av alt mogleg, det treng ikkje vere geografisk. Du kan lag eit interaktivt kart av din organisasjon, din leilighet eller ditt slektstre om du ønskjer det.

Andre som har liknande erfaringar? Kva kartløysing har de nytta?

Advertisements

Kom gjerne med innspel

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s